Medzinárodná konferencia KOBD 2016
6. decembra 2016
BYP, s.r.o., Liptovský Hrádok
10. januára 2017
Medzinárodná konferencia KOBD 2016
6. decembra 2016
BYP, s.r.o., Liptovský Hrádok
10. januára 2017

HomePro Správcovská s.r.o., Bratislava

HomePro Správcovská s.r.o.

Hálkova 1/A

831 03 Bratislava

www.homepro-sprava.sk

 

HomePro Správcovská s.r.o. je moderná správcovská spoločnosť, ktorá poskytuje komplexnú správu nehnuteľností – od bytových domov, cez rodinné domy až po administratívne budovy v Bratislave a blízkom okolí. Správa cez HomePro Správcovská je prehľadná, flexibilná a pro-zákaznícky orientovaná.

HomePro Správcovská má infolinku, ktorá je k dispozícii klientom 24 hodín denne/ 365 dní v roku, má vlastnú havarijnú službu, spolupracuje s viac ako 100 odbornými dodávateľmi.

HomePro Správcovská nie je len správcovskou spoločnosťou v klasickom ponímaní, okrem poskytovania služieb spojených s výkonom správy v súlade s príslušnými legislatívnymi ustanoveniami je HomePro Správcovská k dispozícii s komplexnou ponukou individuálnych služieb obyvateľom bytových domov alebo lokalitám rodinných domov. Našim klientom spoľahlivo zabezpečujeme napríklad upratovacie služby, údržbu a starostlivosť o zeleň, drobné opravy, ale aj stavebné úpravy a rekonštrukcie. Naši zamestnanci a dodávatelia sú každý deň dôsledne preverovaní našimi klientami, čo nám pomáha zachovávať vysokú úroveň kvality poskytovaných služieb.

Aktuálne spravujeme viac ako 3000 bytov a nebytových priestorov v 89 objektoch a našou ambíciou je dynamicky rásť, čomu flexibilne prispôsobujeme aj internú štruktúru spoločnosti.

Bližšie informácie o našej správcovskej spoločnosti vrátane referencií: www.homepro-sprava.sk.

Pridaj komentár